Kafeet

Härligt doftande kaffe med trevligt sällskap i mysig miljö.

Hos oss hittar ni Meiras goda bryggkaffe och Segafredo espresso som ingår i många olika specialkaffen som Caffe Latte, Cappuccino, Caffe Mocha m.fl. För att få variation kan vi smaksätta med olika smaksiraper, chokladsås och vispgrädde.

Kalla kaffedrycker är populärä främst sommartid, men serveras året om. Flera espressobaserade t.ex. Ice Latte och Iced Mocha är favoriterna. Cold Brew Coffee som görs på kallbryggt bryggkaffe har snabbt vuxit i popularitet – serveras med valfri smaksirap.

Vår telista består av ett rikligt utbud av svart, grönt, vitt och smaksatt te, Rooibos och olika säsongvisa teblandningar. ”15-17” Afternoon Tea är en stund för samvaro med nära och kära, vänner eller arbetskompisar, en stund att samtala och stressa av. Olika kakaodrycker och Chai Latte hör också till de populära varma dryckerna. Våra fräscha Smoothies görs på olika frukt-bär blandningar och är också ett bra mjölkfritt alternativ.

Annat smått och gott

Vi erbjuder ett mångsidigt urval av bakverk och fyllda semlor. Gott att äta nygräddade croissanter med marmelad till Latten. Välj mellan wienerbröd, ostkakor, brownies, bakelser eller kanske en italiensk maräng till kaffet. Kom in och kolla vad som finns i vår vitrin!