KAHVILA

Miellyttävässä ympäristössä nautittu hyväntuoksuinen kahvi mukavassa seurassa kruunaa päivän!  

Meillä kahvit keitetään Meiran hyvästä suodatinkahvista ja Cafe Latteen, Cappucinoon, Cafe Mochaan ja muihin erikoiskahveihin käytetään laadukasta Segafredon espressoa. Kahvejamme voi myös vaihtelun vuoksi halutessaan maustaa erilaisilla makusiirapeilla, suklaakastikkeella tai kermavaahdolla. 

Kylmät kahvijuomat ovat haluttuja lähinnä kesäaikaan, mutta niitäkin on saatavilla myös muina vuodenaikoina. Suosituimpia kylmiä kahvijuomiamme ovat espressopohjaiset juomat kuten Ice Latte ja Iced Mocha. Cold Brew Coffee on kylmäsuodatettua suodatinkahvia, joka on kasvattanut kovasti suosiotaan viime aikoina – tietenkin tarjottuna valitsemallansa makusiirapilla maustettuna. 

Teelistaltamme löytyy runsas valikoima mustaa, vihreää, valkoista tai maustettua teetä, rooibosteetä tai erilaisia kausiluontoisia teesekoituksia. Nauti yhdessä rakkaidesi ja ystäviesi kanssa tai rentoudu työkaverin kanssa viettämällä hetki ”15-17” Afternoon Tean parissa. 

Meillä on myös muita suosittuja lämpimiä juomia kuten erilaisia kaakaoita sekä Chai Lattea. Raikkaat Smoothiemme tehdään erilaisista hedelmä-marjasekoituksista ja ovat hyvä maidoton vaihtoehto.

MUUTA PIENTÄ PURTAVAA

Meillä on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia leivonnaisia ja täytettyjä sämpylöitä. Herkuttele esimerkiksi Latten lisäksi vastapaistetulla croissantilla marmeladin kera tai valitse kahvin kyytipojaksi viineri, juustokakkua, brownies, leivos tai italialaista marenkia. Tervetuloa kurkistamaan mitä kaikkea hyvää vitriinistämme löytyykään!